Microsoft 365 Copilot: update

Klopt! Microsoft 365 Copilot is de AI-tool in je Office 365 applicaties. De tool helpt je met het opstellen van documenten, maken van presentaties, samenvatten van je mailbox en nog veel meer! Microsoft blijft Copilot natuurlijk ontwikkelen en brengt maandelijks nieuwe updates uit. In dit blog zet onze productmanager Sterre de laatste updates voor je op een rij.  

Word
Haal niet alleen informatie uit andere Word documenten, maar ook uit PDF’s en e-mails! Zo kun je makkelijk documenten laten opstellen op basis van een ander document of e-mail.  

Maak een document op basis van meerdere documenten. Je kan nu naar meerdere documenten verwijzen bij het maken van een nieuw document met Copilot.   

PowerPoint
Copilot kan een agenda toevoegen aan jouw meeting, zo weten de deelnemers vooraf wat ze kunnen verwachten van je presentatie.  

Haal niet alleen informatie uit Word documenten, maar ook uit PDF’s! Zo kun je gemakkelijk documenten laten opstellen op basis van een ander document of e-mail. 

Kun je jouw PDF niet vinden? Laat Copilot het werk doen op basis van je beschrijving in de chat.  

Excel
Vraag Copilot in Excel om een formulekolom toe te voegen op basis van een geselecteerde tabel in je spreadsheet en je gegevens te analyseren. Makkelijk als je suggesties wilt voor een passende formule! 

Teams
Laat Copilot jouw draft bericht verbeteren, verlengen of verkorten wanneer je een bericht hebt geschreven.  

Laat Copilot samenvattingen maken van meerdere chats, e-mails of documenten. Handig als je een hoop gemist hebt en snel weer bij wilt zijn.  

Meer weten?
Benieuwd naar hoe jij Microsft 365 Copilot kunt toepassen op de werkvloer? Bekijk de cursus Werken met Microsoft 365 Copilot. Hierin leer je o.a. wat je kunt met Microsoft 365 Copilot in de verschillende Microsoft-applicaties, handige tips en tricks en kun je zelf aan de slag met Copilot. 

Vijfhart, dat klopt voor jou!  

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
PRIVACY VOORWAARDEN

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid